Kajarendelés dubai-i módra

 2012.03.17. 10:07

Már emlegettem a keletiek furcsa észjárását, korlátozott agyi képességeiket, azt, hogy egymásból következő dolgokat nem tudnak megérteni, csak egyszerű tőmondatokat.

Na, ma kaját rendelek:

Telefon. Szeretnék egy kávét és egy hamburgert rendelni, burger classic, well done. Oké? Yes, Sir.. Nem kérek hozza ketchupot, csak majonézt. Oké? Yes, Sir.. Biztos jól értetted? Ne küldj kecsapot kis zacsikban ahogy szoktál, csak majonézt helyette. Oké? Yes, Sir..  Mondd vissza.  Yes Sir, mondom: ketchup helyett kis tasakban csak majonéz. Valami mást? Köszönöm nem.

Kollégám hangosan röhög mellettem, nem létezik, hogy ezt megértse, túl komplikált. Tudom én is, de az ember mindig bizakodik, próbálkozni lehet.

Megérkezik a futár. Csomag kibont: Hamburger: szósz helyett majonézzel.  Mellette öt zacskó ketchup, valamint a kávé mellé cukor helyett gondosan bekészítve meg három zacskó ketchup.

Végül is, legalább nem nyomta bele a ketchupot a kávéba…

A bejegyzés trackback címe:

https://dubaimaskepp.blog.hu/api/trackback/id/tr964321638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NeBántsdAMacit 2012.05.25. 19:06:46

Ezen jót nevettem, azt hiszem rendszeres olvasód leszek. :]
süti beállítások módosítása