Blogot indítok Dubairól

 2012.03.16. 08:56

Ez a blog Dubai-ról szól. Egy másik Dubai-ról, mint amit otthon a médiából megismertem, megismertünk. Arról, hogy milyen itt élni egy magyarnak, egy európainak. és, hogy hogyan él itt az a több millió ember, aki működteti a várost.  A kulturális sokszínűségről a gigantikus kultúrmixről a nagyon különböző emberek és kultúrák együttéléséről. Aztán arról is, hogy milyen egy magyar élete külföldön, idegenként, hogyan élem ezt meg, már nem olyan fiatal fejjel.


Ha  érdekel a világnak ez a távoli szeglete, ahol mindenki bevándorló, ahol mindenki idegen és minden egy kicsit más, mint Európában, vagy ha  foglalkoztat a kérdés, hogy mi vár arra, aki esetleg arra vetemedik, hogy itt kezdjen új életet, akkor tarts velem, remélem erőmből telik és gyakran tudok írni.  Ha arról szeretnél olvasni, hogy melyik celeb, mit csinált itt, melyik sejk mekkora jachtot és milyen luxusautót vásárolt akkor nem jó helyen jársz, az nem az én világom
Beszámolóim nem korlátozódnak majd  Dubai-ra, hiszen munkám miatt utazom, dolgozom a környékbeli államokban, Szaud- Arábia, Kuvait, és ha minden igaz, majd Bahrein, Qatar és Omán.  Színes és nagyon-  de nagyon más világ. Szerencsém van a munkámmal, mert nagyon sokféle emberrel találkozom, a topmenedzsertől kezdve a sportolón át az írni, olvasni nem tudó pakisztáni munkásig mindenkivel. Hogy ebből mi sül ki? Megírom.
 

Címkék: celeb magyar külföld dubai arab expat milliárdos dubaj bevándorló sejk qatar kivándorol

A bejegyzés trackback címe:

https://dubaimaskepp.blog.hu/api/trackback/id/tr334319829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása